Spletno mesto za delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.

Radijska in televizijska oddaja Knjižarjenje

KNJIŽARJENJE NA RADIU PRLEK

Vsak prvi ponedeljek v mesecu lahko na Radiu Prlek (88,9 FM) ob 18. uri prisluhnete radijski oddaji Knjižnice Ormož Knjižarjenje.

Vsak mesec za bralce in poslušalce pripravimo pregled knjižnih novosti, preletimo najbolj brane knjige meseca ter predstavimo, kaj je novega v Knjižnici Franca Ksavra Meška Ormož, k sodelovanju v katerih projektih vas vabimo in kaj si zasluži še posebno pozornost, prisluhnete pa lahko še kvalitetni slovenski glasbi, ki je na voljo tudi na naših policah.

Ponovitev oddaje je v nedeljo, lahko pa ji kadarkoli prisluhnete tudi na našem knjižničnem podkastu.

Vabljeni k poslušanju!

 

KNJIŽARJENJE NA KTV ORMOŽ

Knjižnica Ormož svoje številne knjižnične dogodke javnosti predstavlja tudi v obliki redne televizijske oddaje Knjižarjenje, ki se pripravlja v sodelovanju s KTV Ormož in je predvajana trikrat tedensko:

  • v ponedeljek ob 16. uri;
  • v soboto ob 9. uri
  • in v nedeljo ob 18. uri.

Vsebine, kot so (virtualne) pravljične ure, literarni in drugi dogodki za odrasle ter različni prispevki, pripravljamo ali knjižničarji sami ali pa jih v sodelovanju s knjižnico pripravi KTV Ormož, ogledati si je pa moč tudi številne prispevke o in iz knjižnice iz preteklih let iz bogatega arhiva lokalne kabelske televizije.

Vabljeni k ogledu!