Spletno mesto za delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.

Bralni nahrbtnik

Bralni nahrbtnik je projekt družinskega branja, ki smo ga pričeli z mesecem januarjem 2017. V njem sodelujejo starši skupaj s svojimi otroki. V vsakem nahrbtniku so tri slikanice, poučna knjiga, bralni dnevnik in plišasta igrača. Za starše je priložena knjiga z različnih področij. Nahrbtnik imate lahko izposojen 21 dni, v tem času lahko skupaj z otrokom prebirate slikanice, gledate ilustracije, se poigrate s plišasto igračo ... V bralni dnevnik lahko narišete prizor iz slikanice, nalepite fotografije, zapišete doživetja in vtise … skratka prepustite se domišljiji ob preživljanju prijetnih uric v času, ko je bil bralni nahrbtnik pri vas doma.

Bralni nahrbtnik naj vam prinese veliko zanimivih prigod, nepogrešljivih informacij, predvsem pa veliko možnosti za druženje skupaj z otroki ob izbranih knjigah.

V Knjižnici Ormož je na voljo 8 nahrbtnikov, v Krajevni knjižnici Središče ob Dravi in Krajevni knjižnici Sveti Tomaž 3 nahrbtniki, 2 pa v Krajevni knjižnici Ivanjkovci. Za več informacij povprašajte ob izposoji.