Spletno mesto za delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o piškotih.

Bralni klub

Dvakrat mesečno potekajo srečanja bralcev, namenjena spodbujanju in refleksiji branja. Pester izbor knjig (novitete, klasiki, knjige iz seznama Bralne značke, strokovna dela) in tem poskrbi za zadovoljitev različnih bralnih okusov in pripomore k utrjevanju bralne kulture. V okviru projekta gostimo tudi zanimive goste, udeleženci bralnega kluba pa pripravijo javni nastop.  Branje je posebno doživetje in kulturni privilegij, ki nam je vsem dostopen.

Če vas veselijo popoldnevi preživeti ob branju knjig in v dobri družbi, vas vabimo, da se nam pridružite vsak 1. in 3. četrtek v mesecu ob 17. uri v prostorih knjižnice. Nikoli ni prepozno naučiti se kaj novega. Pridite in spoznajte, kakšno mnenje imajo o knjigah in avtorjih drugi. Mnenja se bodo kresala v pozitivnem vzdušju. Morda pa v sebi najdete pesniško dušo in bomo enkrat v prihodnosti obravnavali tudi vaše stvaritve.

Bralni klub poteka sočasno s pravljičnimi uricami - tako boste lahko omogočili kvalitetno preživeti čas tudi svojim otrokom ali vnukom.